Alla inlägg under december 2012

Av Helena Häll - 14 december 2012 19:28

Äntligen, verkligen äntligen är min älskling tillbaka där den hör hemma! Tillbaka på köksbordet, UTAN TOMATSOPPA!

Min dator kom hem idag igen, lagad och klar och jag känner hur allt börjar bli ganska bra nu! Bilen besiktigad och (nästan helt prickfri), bara en vecka kvar på jobbet, luciafirandet är över. Nu väntar vi bara på en sak innan jag kan andas ut och helt gå in i vinterdvala.. min semster är inte godkänd i datorn än, den är godkänd muntligt men inte i systemet.. Jesus, va fattar inte vad kvinnan till chef håller på med, men men.. nästa fredag då går jag inte därifrån förens den är godkänd! 

 


Förövrigt har jag börjat med att så smått öka dosen av julen här i mitt hem. Nu när jag äntligen fått tillbaka min dator så gjorde jag det jag har längtat efter så länge! Jag har kollat på julkalendern! Har bara hunnit se två avsnitt än, men jag älskar det redan! Jag älskade redan de som liten då mysteriet på greveholm var den bästa, absolut bästa julkalendern! och uppföljningen har klass! Underbart att se! Jag blir nästan lite tårögd av all nostalgi   


Har även köpt pepparkaksdeg för att se om jag lyckas baka några pepparkakaor här hemma. Jag har aldrig gjort de själv men eftersom jag lyckades på jobbet så ska jag väl lyckas hemma.. (hoppar nog dock över biten att nysa i degen och sen äta den!)


Nu väntar en avkopplingsstund i soffan och tittande av på spåret! Ytterligare ett kvalitetsprogram, bra jobbat SVT!

Av Helena Häll - 13 december 2012 22:13

Dagen har varit superlång! Har vart hemma tio minuter på 14timmar ungefär.. Känner mig lite trött faktiskt! ;) men dagen började med pepparkaksbak med barnen på jobbet! Det var roligt men lite små stressigt då barnen nös över degen och sen åt upp den, men några pepparkakor blev de iallafall! :)


Efter jobbet var det dags för besiktning av bilen! Den fick en etta men slipper ombesiktning, måste bara ändra ljushöjden på framlyserna! Men det var på håret att jag åkte på en ombesiktning iochmed att min framruta är sprucken! Men han var snäll och jag fick ett år att byta ut rutan på! Så inget körförbud på lilla grodan än så länge! *pust*
Efter besiktningen var jag hemma tio minuter sen käkade jag på kaffepaus med Sanne och sen kollade vi på HLKs luciatåg i sofiakyrkan, super mysigt va det! Några rysningar och en tår blir betyget iår! Bra jobbat och tack för ett litet bidrag till att bättra på julstämningen!

 

Av Helena Häll - 12 december 2012 22:11

Jag är sliten nu! Jag räknar dagarna till jag får gå på julledigt! De är sju jobbdagar kvar! Det är tre veckor kvar tills jag ligger på playan och solar! Gött! Imon är det lucia på jobbet och pepparkaksbak som gäller!

Av Helena Häll - 11 december 2012 20:35

Idag var det dags för decembers stora utmaning, ett luciatåg med barnen på jobbet! 18st 3-åringar i ett luciatåg och vet ni, det gick fantastiskt bra! Underbart bra! :) de var så duktiga, de flesta sjöng och ingen grät och det var fantastiskt att se dem! Jag blir så varm i hjärtat när glädjen de sprider till mig! Vi sjöng åtta sånger, eller sju sånger och en ramsa! Och en av sångerna var we wish you ā merry Christmas! Och tänk den stoltheten treåringarna visar när de kan sjunga på engelska! jag fick en jättefin julklapp från barnen och föräldrarna med, en fin present med en tomte, julte, kakor och lite julgodis :) mums! Nu väntar en och en halv vecka med julpyssel och nedvarvning och framför allt nedräkning till juledigheten och semestern! Hurra!

Av Helena Häll - 9 december 2012 20:50

Jag har under lördagen och söndagen varit i Tranås, hos Emelie och Jakob i deras hus! Det var jättefint och mysigt och jag blev jättesugen på att med ha ett hus! Jag har ju fått välja mig ett eget gästrum och hade fått en barbapapa i sängen (gårdagens inlägg) för jag skulle känna mig som hemma! Vilka fantastiska vänner man har! Vi hade en lite minireunion igår med jag, Emelie, Emma w, Mange, Sandra, Jakob, hans vänner Mattias och Ann-Sofie och emelies lillebror Christoffer med! Hur kul som helst var det och rätt var de var så smäller hon bomben!! (förövrigt den andra denna veckan!!!) De ska ha barn!!! Ahhhh! Jag är alldeles till mig, jisses vad kul! Men herrejesus vad ALLA ska ha barn till höger och vänster! Fem stycken i min nära omgivning nu! Börjar vi bli gamla nu el? (bilder från Tranås kommer senare då de ligger på min kamera!)


Sen jag kom hem har jag varit mycket produktiv med att städa, rensat, lämnat saker i källaren, promenerat, handlat och planterat om min avokado, vilket blev ett litet projekt när blomjorden stått på balkongen och var totalt genomfryst! Typiskt! Men det blev snyggt!

Tillägg av bilder från Tranås!!!

Min fantastiska Emelie och jag! LIKA SOM BÄR!

 

BEBIS!!! AHHHH!!   

   

Värdparet dansar! Lovely! 

Av Helena Häll - 8 december 2012 23:54

Jag bloggar snabbt för att hinna med dagens inlägg! Min älskade Emelie får mig att känna mig älskvärt välkommen till Tranås! Hon har köpt en barbaskön till min egna gästsäng! I just love it! :)

Av Helena Häll - 7 december 2012 19:06

Idag vet jag inte vad för dålig larma som förföljer mig.. Dagen börjar med att jag öppnar brevet från Länsförsäkringar och inser att idioterna har skickat ut pengar till fel konto.. Är inte en siffra rätt, undra hur kompetent den kvinnan är? Är redan sur på deras slutsats om hela renoveringen och trött på att alla är idioter!
Grej nummer två är nu på kvällen när jag bestämde mig för att hämta pizza och ringer och beställer och väljer den närmsta pizzerian runt hörnet bara för de ska gå snabbt och jag ska kunna komma hem och krypa ner i soffan med min huvudvärk! Men vad händer då? De idioterna har tappat bort min beställning och det finns inga pizza till mig!! Ahhh!! Jag blir verkligen galen på riktigt snart! Ge mig semester! Ge mig ledigt! Har huvudvärk från avgrunden, onej jag är absolut INTE irriterad på alla idioter!
Tur att jag ska åka bort imon!

Av Helena Häll - 6 december 2012 17:12

Ja, den har jag inomhus.. Eller har ska väl sägas.. Under en längre tid nu.. Jag fryser ihjäl inomhus i mitt eget hem! Fryser tom inne i näsan! Men nu har envisa ihjälfrusna Helena gett med sig och satt på värmen i lägenheten! Min elräkning kommer höjas med en jävla tusen lapp! Men jag kommer iallafall inte att frysa! :) och jag få intala mig själv att det bara är temporärt med, snart det vår igen!
Fryser jag inte ihjäl så kanske jag dör av trötthet! TGIF (imorgon då vill säga!) veckan har varit lång och jag vill bara ta de lugnt och mysa! Men ikväll ska jag iväg igen! Denna gången ska vi julknytis med jobbet, det var därför jag och Sara bakade i måndags! Så ska vi åka hem till Sofia (en lärare i skolan) och träffas allihopa! Det ska faktiskt bli mysigt trots att jag är dödens trött just nu! 11dagar kvar av jobb sen långledig!! Kämpa Helena!!

För övrigt hände en kul sak på jobbet idag, mina termobyxor som jag alltid kämpat med att knäppa gick idag på hur lätt som helst! :) jag hade till och med plats över i dem! Fantastiskt ju!

Presentation


Mitt liv i ord och bilder så som jag lever det!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards